Disable Secondary Call / Geen wisselgesprek functioneert niet

Technische Swyx Tip!

Vandaag liep collega Ricardo er tegenaan. Heb je zojuist je Disable Secondary Call / Geen wisselgesprek functie aangepast. Werkt het niet, terwijl het vinkje toch echt goed staat. De kans dat je met een hardphone in Computer Telefoon Integratie (CTI) modus werkt als je dit overkomt is bijna 100%. In de praktijk namelijk blijkt dat het hardphone toestel op deze verandering niet altijd direct reageert. Wellicht dat heel lang wachten werkt, maar je hardphone ressetten of met een andere gebruiker inloggen en weer met de originele gebruiker doet wonderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *