Kassa: Mobiel bellen tot 60% duurder, Alan: Hé, deze provider is 4 ct per minuut goedkoper

Volgens mij weet iedereen in Nederland het inmiddels. Het programma Kassa van de Vara heeft vanavond in een uitzending aangetoond dat mobiel bellen tot 60% duurder wordt. Ik las tenminste net mijn gebruikelijke nieuwssites en allemaal hadden ze er berichtgeving over.

Tegelijkertijd heb ik nog eens gekeken naar die nieuwe SIP provider waar collega Alan terecht deze week op wees. “Kijk die is 4 cent goedkoper om te bellen naar mobiele nummers in Nederland.” Om precies te zijn gaat het om een provider die maar 4,5 ct per minuut rekent zonder opstartkosten. Toegegeven, we moeten het nog in de praktijk gaan proberen. Dus misschien nog even niet te vroeg juichen. Maar het is al de zoveelste keer dat ik constateer dat traditionele telefonie duurder wordt en tegelijkertijd VoIP telefonie goedkoper wordt. Als je weet hoe je het moet regelen vraag je je toch telkens weer af waarom de rest dat toch niet oppakt?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *