Optimaliseer uw communicatie & samenwerking met een muisklik: Swyx Collaboration Pack

Juni 2010 introduceerde Swyx haar Collaboration Pack in Swyxware. Doel de productiviteit van teams van samenwerkende mensen te verhogen door functionaliteit en krachtige nieuwe geavanceerde functionaliteit:

  • Swyx Netviewer Integratie: Door het integreren van “Netviewer Meet ‘, een samenwerking dienst aangeboden door de Netviewer AG in Karlsruhe, Duitsland, biedt SwyxIt! een dienst waarmee u maximaal met 100 interne en externe deelnemers Online Samenwerking sessies van interactieve webinars kunt houden.
  • SwyxIt! Meeting: Naast de Netviewer integratie biedt het Swyx Collaboration Pack een extra Peer-to-peer collaboration tool, waarmee de gebruiker zijn desktop of applicaties kan delen met een interne partner. De verkorte feature set en de Peer-to-peer benadering bieden een gratis en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om een instant samenwerking sessie met interne deelnemers starten tijdens een gesprek.
  • Collaboration plug-in interface: Dit biedt een interface, die de integratie van aanvullende hulpmiddelen voor samenwerking via plug-in technologie mogelijk maakt. Daarbij kunnen 3rd party leveranciers en system integrators de mogelijkheid krijgen om hun applicaties naadloos en doeltreffend te integreren in SwyxIt!. Documentatie van de interface is op verzoek beschikbaar via de Swyx Technology Partner-programma.
  • SwyxIt! Video: Een ander integraal onderdeel van de samenwerking Pack is SwyxIt! Video, een peer-to-peer-desktop video oplossing waarmee video-oproepen gemaakt kunnen worden tussen interne SwyxIt! gebruikers. Simpelweg door een standaard MS Windows compatible webcam op de pc aan te sluiten bent u in staat om met een interne partner contact op te nemen via een video-oproep.
SwyxIt! Collaboration Pack

SwyxIt! Collaboration Pack

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *