Swyx is marktleider in belangrijk Nederlands IP-telefoniesegment

Vers van Swyx Partner Net nieuws:

Swyx Marktleider IP telefonie

Swyx Marktleider IP telefonie

Analistenbureau MZA wijst Swyx aan als marktleider in desktop- IP-telefonie voor organisaties met elf tot vijftig gebruikers

Swyx, specialist in Unified Communications (UC) voor het mkb, is Nederlands marktleider op het gebied van desktop-IP-telefonie voor organisaties met elf tot vijftig gebruikers.

Hiermee streeft Swyx concurrenten als Mitel, Avaya en Aastra voorbij. Het Britse marktonderzoeksinstituut MZA bevestigt dit gegeven in zijn recente onderzoek “The Global Telecommunications Market”.

Swyx heeft momenteel een marktaandeel van 29 procent in het segment met elf tot vijftig IP-aansluitingen. Volgens MZA-specialisten zal de IP-markt in Nederland de komende jaren blijven groeien.

“De uitkomsten van het MZA-onderzoek worden bevestigd door een groot aantal bedrijven in uiteenlopende sectoren, die voor hun dagelijkse werkzaamheden volledig op de communicatieoplossingen van Swyx vertrouwen. Ook toont het onderzoek aan dat onze producten nauw aansluiten op de eisen van kleine en middelgrote bedrijven”, zegt dr. Ralf Ebbinghaus, Executive Vice-President Sales & Marketing van Swyx.

“Met SwyxWare bieden we bedrijven toekomstvaste telefonieoplossingen waarmee ze in korte tijd bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen.”

 

Swyx marktleider Ip telefonie NL

Swyx marktleider IP telefonie NL (Bron: MZA corded IP PBX Report 2009)

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *