Voicemail to e-mail

Voicemail ontvangen en afluisteren via een telefoon doen we ongetwijfeld allemaal wel eens. Het zou natuurlijk nog handiger zijn als onze voicemail ook naar e-mail wordt gestuurd. Dan kunnen we gewoon tijdens het lezen van onze mail er ook naar luisteren voor diegene die een audio boodschap hebben achtergelaten. Dat is precies wat de voicemail module van Swyx doet. Het voorziet elke gebruiker van een persoonlijk antwoordapparaat.

Swyx Voicemail

Swyx Voicemail

Standaard kan elke gebruiker zelf de configuratie en boodschap van de Voicemail instellen. Via menu instellingen, opnamewizard word je zelfs aan de hand van een wizard geholpen om de instellingen goed te zetten. Wil je een persoonlijke bericht verwerken in je voicemail aankondiging kun je het beste via een softphone apparaat (USB hand- of headset) een bericht inspreken. Je kunt ook op een hardphone de voicemail knop gebruiken en kiezen voor keuze zes. Natuurlijk is het voor een beheerder ook mogelijk om via de administrator tools voor iedereen dezelfde boodschap te laten klinken.

Via menu instellingen, doorschakelen kan dan vervolgens bepaald worden of en op welk moment de voicemail actief wordt: Bij in gesprek, na hoeveel tijd niet opnemen, of standaard indien “niet storen” functie is ingeschakeld.

Via uitgebreide gespreksroutering zijn zelfs zeer uitgebreide en geavanceerde instellingen te configeren zonder dat men over technisch verregaande kennis hoeft te beschikken. Op die manier kan ook een bedrijfsantwoordapparaat worden ingesteld. Daarover binnenkort meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *