Ik ga op vakantie wat nu met mijn antwoordapparaat?

Ik ga op vakantie tot 10 mei 2011. Nu heb ik ook een direct nummer waarop ik bereikbaar ben: +31882336202. Nu kan ik natuurlijk mijn “niet storen” functie aanzetten en iedereen een bericht in mijn voicemail laten inspreken. Maar die worden ook pas na mijn vakantie afgeluisterd… Wat nu?

Natuurlijk met Swyx stel je zonder enige kennis van programmeren gewoon je persoonlijke routering in waarin je fijn iedereen verwittigd zelf je tijd elders door hoopt te brengen en vervolgens wel zo netjes automatisch doorverbind naar de receptie. Die overigens volledig geïnformeerd door Swyx ziet dat er een doorgeschakelde beller is via het rechtstreekse nummer van Wilco (die lekker op vakantie is).

Hoe deden we dat ook al weer toen we nog geen Swyx hadden?