Wallboards, statistieken en rapportages met Swyx

Swyx staat voor Younified Communications. Dat betekend veel functionaliteit alles gericht op communicatie. Dat neemt niet weg dat er ook functionaliteit niet in het product is opgenomen. En dat wordt gecompenseerd door Thirp Party oplossingen getuige Swyx Technology Partner Program zie:tpp.swyx.com. Inzake statistieken en wallboards gebruiken wij bijvoorkeur de Tri-line TIM producten lijn.

Tim Professional/Plus/Enterprise
Afhankelijk van de type applicatie met meer of minder functionaliteit, ondervant het de SwyxWare Call Detail Records (CDR’s), en slaat deze op in een centrale database. Deze stelt u in staat om over deze informatie te beschikken en te raadplegen. Alle rapporten kunnen live worden geproduceerd via een standaard webbrowser (ervan uitgaande dat de gebruiker geauthoriseerd is), of op geplande tijdstippen per e-mail worden verstuurd in de formaten: PDF, XML of CSV.

Maar zoals men zegt, beelden zeggen meer dan duizend woorden, oordeelt u zelf:

Deze diashow vereist JavaScript.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *