Exclusieve overeenkomst Swyx voor Netviewer producten

Als gevolg van de overname van Netviewer door Citrix Online was de verkoop voor de Netviewer-producten vanaf 1 april 2011 gestopt.

Swyx is verheugd te kunnen aankondigen dat Swyx en Netviewer een exclusieve overeenkomst hebben gesloten die het mogelijk maakt dat Swyx klanten Netviewer-producten kunnen kopen en support krijgen van Citrix. Een latere update van Citrix GoToMeeting is mogelijk op elk gewenst moment.Netviewer meets SwyxSwyxWare 2011 bevat nog steeds de huidige versie van de Netviewer Meet Client software en de Netviewer PlugIn. De installatie van de software is niet opgenomen in de standaard installatie van de SwyxIt! client.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *