Tariefwijziging KPN irriteert bedrijven

“Tumult op de zakelijke telefoniemarkt. KPN’s opnieuw verhoogde tarieven voor bedrijven, ‘om de kwaliteit te waarborgen’ wekken verwarring en ergernis.” is de inleiding van het artikel in de telegraaf, lees zelf de online variant: http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/12477980/__Tariefwijziging_KPN_irriteert_bedrijven__.html

Als u al Swyx gebruikt en nog geen VoIP op uw trunks heeft maar gebruik maakt van traditioneel ISDN is dit wellicht het zetje wat nodig was om toch die stap eens te overwegen. Maakt u nog gebruik van een traditionele centrale? Dan kan het heel goed zijn dat dit werkelijk de doodsteek voor uw centrale is, financieel gezien dan uiteraard. Als Swyx-o-holic was ik toch al de mening toegedaan dat Communicatie al lang anders en beter kan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *