Internetbellen groeit sterker dan verwacht

Voor Swyxoholic’s een open deur, voor anderen blijkbaar een verassing, getuige de titel van dit bericht:

http://www.telegraaf.nl/digitaal/21101541/__Internetbellen_groeit_sterker_dan_verwacht__.html

Consumenten zijn de schroom voorbij en stappen massaal over op Internetbellen getuige dit artikel. Bedrijven kennen vaak nog een aarzeling. Ingegeven door onzekerheid over de betrouwbaarheid van de techniek? De onduidelijkheid over de mogelijkheden? Geen inzicht in de besparing van de kosten? Hoe waarborg je kwaliteit in gebruik en in functionaliteit?

Het is zonder meer waar dat we nog steeds een hoop onzin tegenkomen in de markt als het gaat om VoIP beltarieven en VoIP telefooncentrale oplossingen. Je verbaast je keer op keer weer dat er bestaansrecht is voor dergelijke onder-de-maat oplossingen. Gelukkig bestaat er ook nog kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs als je op de hoogte bent van de technologie of een partner hebt die de weg kent. Een ware Swyxoholic weet dit al jaren, maar blijkbaar nog lang niet iedereen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *