Swyxware 2013 (Beta) (2)

Als Swyx gebruiker herken je het vast wel. Je hebt je eigen indeling gemaakt in een Skin al je collega’s, klanten en leveranciers die je regelmatig belt heb je ingedeeld in tabbladen of groepen en dan wijzigt er wat. Bijvoorbeeld, namen van contacten of nummers in je originele bron in een Outlook public adresboek of in het Publieke telefoonboek van Swyx. Vooral in organisaties waar veel centraal wijzigt blijf je bezig zelf je Skin bij te werken want deze heeft ooit bij het aanmaken wel de gegevens gekopieerd maar dat is het dan ook. Vanaf 2013 behoort dat tot het verleden want dan hebben we “linked contacts”. Doordat je contactgegevens gelinkt staan aan de orginele bron zal zodra deze bron wijzigt ook je SwyxIt! speeddial informatie mee wijzigen: Swyx your business.

Linked contacts

1 antwoord
 1. Herbert
  Herbert zegt:

  Hoi Wilco,

  Wij zijn van plan om ook Swyxware 2013 te gaan gebruiken (ivm PC’s die op Windows 8 draaien). Wanneer denk je dat dit klaar is en gereleased wordt? Zijn jullie er intern al druk mee met testen/ervaring op doen?

  Mvg Herbert

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *