Opmerkelijk KPN stopt mogelijkheid doorverbinden op mobiel, Swyx niet!

(bron: https://www.telecompaper.com/nieuws/kpn-stopt-mogelijkheid-doorverbinden-op-mobiel–1188675)

Dit is dus precies waarom je gelukkig wordt van een eigen telefooncentrale die met een App de centrale ontsluit over IP zonder dat je afhankelijk bent van de functionaliteit die je provider je wel óf juist niet biedt. Met de Swyx App op je Smartphone is doorverbinden en je zakelijke telefonie scheiden van je privé telefonie een koud kunstje.

Swyx Gold Partner en Swyx Cloud Partner

Swyx heeft recentelijk haar partner informatie op de website voor Nederland aangepast. We staan er gekleurd op, we komen zelfs plek te kort om al onze locatie ballonnetjes (zowel Gold Partner als Cloud Partner) te kunnen tonen :)

Avaya gebruikers onrustig na faillisements aankondiging? Kijk eens naar Swyx

Onderstaande bericht deelde Swyx gisteren via Linkedin. Vrij vertaald ben je Avaya gebruiker en ben je wat onrustig over de faillisementsaankondiging van Avaya? Kijk eens naar Swyx. Al sinds 1999 een betrouwbare leverancier met een geavanceerde oplossing die zich makkelijk laat upgraden.

Swyx

End of support Swyx L4xx/L5xx series

Vanaf heden heeft Swyx de technische ondersteuning voor de SwyxPhone L4xx/L5xx series gestopt. De verkoop van deze apparaten is in 2012 al gestopt. Concreet gaat het om de volgende producten:

  • SwyxPhone L400
  • SwyxPhone L420
  • SwyxPhone L440
  • SwyxPhone L520s
  • SwyxPhone L540

Gewoon leuk om te delen uit het leven van een Swyx-o-holic

Gisteren op bezoek bij een klant:

“Tsja ze zijn nu een jaar lang bezig om een andere telefonie oplossing te implementeren maar ze hebben uiteindelijk toch besloten om Swyx te blijven gebruiken met alle uitgebreide mogelijkheden.

Vooral de integratie waarbij we zelf onze diensten en services kunnen ondersteunen, de flexibiliteit dat we zelf in kunnen grijpen in gespreksrouteringen en afhandelingen tot en met in het hart van de centrale kunnen we absoluut niet missen.

Nee, ze kregen het niet voor elkaar om dat op z’n minst te evenaren, laat ons alsjeblieft Swyx gebruiken!”

Nog steeds een tevreden klant :)