Adfocom: Swyx Golden Partner

Swyx

Alle bedrijfscommunicatie op één platform

Alle vormen van bedrijfscommunicatie op één platform. Dat is in het kort Swyx. Van vaste en mobiele telefoon tot fax, expresbericht en e-mail: Swyx brengt al deze bekende vormen van contact opnemen samen in een allesomvattende gebruikersinterface.  De mogelijkheden en voordelen zijn ongekend. Van videocommunicatie en voicemailboodschappen als bijlage bij e-mail tot interactieve antwoordsystemen en faxdiensten.

Dit alles is mogelijk doordat Swyx een volledig software gebaseerde oplossing is. Kenmerkend voor Swyx is dan ook de meegeleverde ontwikkel omgeving (inclusief voorbeelden). Hiermee kunnen pasklare oplossingen worden ontwikkeld bovenop het brede portofolio welke Swyx standaard omvat. De keuze voor Swyx is niet alleen voor de oplossingen die het zelf al biedt. Het is ook de keuze om direct gebruikt te kunnen maken van bestaande 3rd party oplossingen, zoals de Swy2All oplossingen van Adfocom. Gaat de wens verder dan wat standaard beschikbaar is bij Swyx of bij derden? Dan is de logische vervolg stap een op maat gemaakte oplossing.

Swyx in het kort

Swyx is de Europese marktleider voor server based Voice over IP-oplossingen, actief in het MKB, de Enterprise en Service Provider markt. Swyx biedt met SwyxWare een op software gebaseerd IP-telefoonsysteem, dat wordt uitgevoerd op een Microsoft Windows Server-platform.

Met Swyx beschikt u over een zeer functionele oplossing voor IP-telefonie voor uw bedrijf. Swyx biedt de meest complete en geavanceerde Unified Communication Server in de markt. De gebruikersvriendelijkheid is ultiem. Daarnaast is het uitermate geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen en/of thuiswerkers.

Lagere hardwarekosten en minder energieverbruik

Uitstekende geluidskwaliteit

Integratie met mobiele telefonie

Uitbreidbaar naar meerdere locaties

Eindeloos uitbreidbaar met functionaliteiten

Elke gebruiker zijn persoonlijke configuratie (voicemail, welkomstboodschappen, voicemail per mail, etc.)

Handige en overzichtelijke gebruikersinterface

Integreerbaar met o.a. Microsoft Outlook

Interactieve antwoordsystemen

Aanwezigheidsinformatie

Video-telefonie en webvergaderen

Expresberichten

Samenwerken en bureaublad delen

Adfocom is Gold Partner van Swyx

Adfocom is Specialist in Swyx
Als grootste en meest actieve Goldpartner van Swyx beschikt Adfocom over gecertificeerde technisch specialisten en adviseurs. Op 23 september 2010 hebben wij de ‘Best Reseller’-award Benelux van Swyx in ontvangst mogen nemen. Dat mag u beschouwen als een bewijs van de hoge kwaliteit van zowel onszelf en en van Swyx. Met minder nemen wij nu eenmaal geen genoegen.

Swyx servicedesk en demo
Wij hebben een hoog gekwalificeerde servicedesk met indien gewenst een 24/7 service. Tevens beschikken wij over een uitgebreide Swyx demo opstelling. Uiteraard bent u van harte welkom om die te komen bekijken. We laten graag de vele mogelijkheden zien.

Wilt u ook de voordelen ervaren van Swyx? Onze specialisten informeren u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste Swyx nieuws?
Volg onze blog op Swyxoholic.nl.

Tevreden klanten

Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant
Adfocom klant