Cisco wil Skype overnemen

Gonsde een paar dagen geleden het gerucht over Google die VoIP wil gaan aanbieden nog op internet rond, zojuist las ik een bericht dat Cisco Skype wil overnemen. Ook Google zou al interesse hebben getoond maar durfde het niet aan vanwege anti-trust wetgeving. Er is momenteel veel te doen op de markt van VoIP. Grote organisaties zien steeds meer VoIP als een onmisbare dienst om te communiceren. Bijzonder is wel dat Skype zelf aangeeft dat maar 6% van haar gebruikers betaald voor haar dienst.

Hoe je het dus ook wend of keert. Hoe mooi de techniek ook is, je ontkomt er niet aan dat VoIP net als e-mail meer en meer een dienst wordt die het gewoon moet doen tegen de laagste prijs. Nu is dat op zich niet erg. Want laten we nu eerlijk zijn, niets is toch leuker dan zo goedkoop mogelijk te kunnen bellen als bedrijf?

En als je dan ook nog eens allerlei vernuftige technische hoogstandjes kunt realiseren door een slimme en flexibele oplossing in huis te nemen die mee groeit in de tijd, de vooruitgang en het bedrijf… Ja inderdaad ik ben en blijf een Swyx-o-holic.

P.S. Interesse om Skype te gebruiken bij Swyx? Dat kan, er is software van Skystone in de handel die dat mogelijk maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *