Swyxlink en presence of status informatie

Stabiliteit is natuurlijk belangrijk, maar functionaliteit ook. Indien er meerdere Swyx servers over meerdere locaties verdeeld gekoppeld kunnen worden met Swyxlink is het natuurlijk ook mooi als status informatie gedeeld wordt over die sites. Zo kun je van de ene site precies zien (mits je de rechten daarvoor hebt) wat de status is van een collega op de andere site.

Eerder meldde ik al dat Swyx versie 8 er aan zit te komen. Ook al kunnen er geen rechten aan ontleend worden, ik hoop dat de rich presence information dan geïntegreerd in Swyx aanwezig is waardoor nog meer informatie “at your fingertips” beschikbaar komt.

SwyxIt! client met presence

SwyxIt! client met presence

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *