Applicaties die reageren op het bellen van Swyx

Bellen vanuit elke applicatie hadden we al gehad. Applicaties die reageren op het bellen nog niet niet.

Stel je voor dat je gebeld wordt door een relatie en je direct al kunt zien wie er belt in je telefoonscherm en  telefoonclient. En dat na het opnemen van de telefoon je applicatie met CRM informatie (Dynamics NAV, SAP, Accountview) direct de contactkaart met alle gewenste informatie over de beller toont op je beeldscherm. Zou dat het werken niet een stuk aangenamer maken? Dat is nu precies wat met de Swyx2All third party add-on gerealiseerd kan worden.

Kijk hier voor meer informatie en videobeelden:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *