Mobieltje met internet? Dan moet je Whatsapp hebben!

Van het weekend enkele mensen met een iPhone, Samsung Galaxy gezien en druk aan het SMS’e (zo lijkt het) dat ik me afvroeg, wat is het? De blackberry heeft “pingen” maar dat is alleen voor BlackBerry users, maar er is ook WhatsApp. Het concept is simpel, het werkt hetzelfde als pingen, je verstuurd plaatjes, smsjes, korte “voice messages” via 3G (internet abbo, wifi) en het kost je niets. downloaden en installeren gaat in minder dan 1 minuut en in mijn geval bleken al 30 andere contacten direct online te zijn.

m.a.w., hebben hebben hebben! :) het is hier te krijgen en zo’n beetje iedere telefoon word ondersteund (ook BlackBerry).

http://www.whatsapp.com/

tot straks!

ps. ik gebruik de nokia versie en dan kan je alleen sms’en. de rest is nog niet beschikbaar, de app is ook nog in Beta voor Symbian OS.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *