CTI met een Mobiel device over SIP

Net terug van vakantie lees ik een zeer interessante thread,

Sowieso is het een interesant idee wat Remco hier oppert om Mobile Extension Managere en SwyxIt! Mobile functionaliteit op een GSM in CTI modus te kunnen gebruiken. Daarvoor zullen nog wel de nodige bitjes op een rij gezet moeten worden door Swyx.

Interessant is de mogelijkheid die Rolf noemt over de Dialer mode die met een Mobiel device met een plain SIP verbinding werkt. Lijkt me ideaal voor mobiele gebruikers die ook werkplek hebben dat ze voortaan vanaf de werkplek uit hun eigen applicaties kunnen bellen zonder daarvoor weer een andere telefoon aan te moeten schaffen.

Die kende ik nog niet en dat wordt dus testen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *