Online storage, makkelijk! www.dropbox.com

Ik heb het de laatste week al zoveel gebruikt dat ik het toch de moeite vond om er iets over te schrijven. Er zijn er vele, maar zelf gebruik ik nu al een tijdje naar volle tevredenheid: www.dropbox.com. Fantastisch, via een website inloggen en even snel bestanden heen en weer schieten. Gratis 2GB storage.

Niet willen wachten op je vakantie foto’s? gebruik dan ook de dropbox client, zet ze lokaal in de map en je machine zal ze zelf in de achtergrond synchroniseren. Dit houd in dat wanneer je vanaf een andere computer bestanden online plaatst, deze vanzelf (doormiddel van de dropbox client) op je eigen computer komen.

Zo kan ik snel mijn documenten maken/bewerken vanaf mijn laptop en thuis verder gaan. Uiteraard niet vergeten ze op het netwerk te plaatsen wanneer je klaar bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *