MCITP Server Administrator

Vanwege een openstaande belofte aan mijzelf ben ik recentelijk de eerste 3 examens van het Microsoft Certificering traject gaan doen. En van de week kreeg ik de bevestiging binnen. Geslaag en nu officieel “MCITP: Server Administrator”. Nu de laatste 3 examens om voor het “Enterprise Administrator” gedeelte te gaan. Hopelijk kan ik hier voor de zomer doorheen zijn J

Wel leuk om te zien dat 10+ jaren werkervaring flink meehelpen in het behalen van de certificering, de vragen zijn deels praktijk gericht en ook de boeken zijn ingedeeld in een manier waarbij je goed in kan schatten of je bepaalde hoofdstukken wel of niet behoeft te lezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *