Swyxit! Messenger

Een van de hier nog onbesproken onderdelen van Swyx is de SwyxIt! messenger. De SwyxIt! messenger geeft gebruikers de mogelijkheid om binnen de centale met elkaar te kunnen chatten (binnen Swyx bekend als expressberichten versturen). Alhoewel chatten nog lang niet bij alle generaties is doorgedrongen als communicatie middel. Is het vaak voor de jongere medewerkers in de organisatie een middel om snel even het een en ander met elkaar uit te wisselen. Binnen Swyx kun je op een gebruiker van de centrale met de rechtermuistoets klikken en kiezen voor het verzenden van een expresbericht.

SwyxIt messenger

SwyxIt messenger

Voor de “anti” chatters… je kunt het ook uitschakelen. De meest directe optie: verwijder %programfiles%\SwyxIt!\IMClient.exe

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *