Vakantie! Nog snel even de voordelen op een rij: Hyper-V, VMWare, Clustering, Adfocom InControl, 24×7,mijn collega’s!

Snel nog even voordat ik op vakantie ga, de voordelen op een rij!:
Hyper-V, VMWare, Clustering, Adfocom InControl, 24×7, mijn collega’s!

  • Hyper-V / VMWare

Maken het mogelijk om omgevingen virtueel onafhankelijk van hardware aan te bieden. De oplossingen gecombineerd met “HA” is “High Availability” geven een goede garantie op het beschikbaar zijn van uw servers/virtuele desktops.

  • Clustering

Biedt de garantie dat een bepaalde dienst op fysieke hardware, dan wel binnen uw virtuele omgeving (b.v. een webshop of mail server), blijft draaien in geval van storingen op zowel de hardware dan wel op het falen van b.v. één van de componenten benodigd om de dienst goed te bieden. Een website draait niet zonder IIS maar de server kan wel degelijk nog goed functioneren.

  • Adfocom InControl

Pro-Actief ontzorgen van uw omgeving en alles wat daarbij hoort. Rapportage en 24×7 monitoring van uw omgeving met de daarbij behorende acties mocht er iets gebeuren wat de omgeving negatief beïnvloed/kan gaan beïnvloeden.

  • 24×7 Storingsdienst

Mocht al het bovenstaande niet helpen, mochten er onverhoopt toch dringende zaken gaan spelen, 24×7 kunnen we u te woord staan en dat gedurende het hele jaar.

  • Mijn collega’s

Adfocom verkoopt “Nachtrust” en dat doen we met zijn allen. Dit geeft mij het gevoel dat ik heerlijk zonder telefoon op vakantie kan gaan zonder dat onze klanten hier iets van zullen merken.

Kon ik die garanties ook maar op sneeuw krijgen op mijn wintersport locatie, dan had ik ze genomen! :)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *