Voor de koopjesjagers

Swyx veranderd haar prijslijst grondig per 15 april 2011. Vanaf dat moment gelden de nieuwe prijzen. Koopjesjagers kunnen zich uiteraard beter voor die tijd melden voor de “oude” prijzen. Dat is om precies te zijn nog 1 week, dus wees er snel bij!

Er zijn in de nieuwe prijslijst natuurlijk ook verbeteringen doorgevoerd:

  • Vanaf SwyxWare 2011 is het mogelijk het exact aantal gewenste users aan te schaffen, per user waar dit voorheen per 5 was.
  • CTI en Voicemail maken vanaf SwyxWare 2011 onderdeel uit van de standaard licentie. Wel dienen bestaande Swyxware 7 gebruikers bij bijbestellingen hier op te letten. Eigenlijk kan men beter gewoon eerst upgraden naar 2011 om vervolgens uitbreidingen te doen na 15 april 2011

Jammergenoeg wordt de Swyxware Compact licentie vanaf 15 april afgeschaft. Dus mochten je al over uitbreiding of aanschaf nadenken zorg dan dat je er op tijd bij bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.