Hyper-V Replication in Windows 8 – WAUW!!!!

Zojuist een zeer intressant filmpje gezien van Microsoft. Alhoewel, je moet wel doorskippen naar 36:50, maar het is de moeite waard! Van de “2” nieuwe features die ze laten zien vermoed ik dat het wel de grootste zijn, maar het is fantastisch!.

Ik zeg het al langer, het is een kwestie van tijd… Microsoft zal met dingen blijven komen waar ze anderen, in ieder geval in het begin, het nakijken zullen geven. Simpel, als je marktleider bent op de “OS” laag en op de “Virtualisatie” laag is het een kwestie van op elkaar afstemmen zodat je zelf het voordeel eruit kan halen. Waar VMWare en XenServer een geweldige klus doen om er tegenaan te programmeren zit Microsoft aan beide kanten en kan dit vanuit de basis doen.

Anyway, hierbij het filmpje en zie zelf wat de 2 “leading features” zijn in Hyper-V.
Skip snel door naar 38:10

http://digitalwpc.com/Videos/AllVideos/Permalink/3cb3788c-5c47-4b9e-987c-0dec4194058b/#fbid=_HnUX3hKSDY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *