Unified Communications op vakantie?

Manager gaat niet zonder SmartPhone naar het strand collega Alan wees mij op het artikel van Managers online. Natuurlijk is het niet de verplichting maar het gevoel van verantwoordelijkheid die managers drijft om ook op vakantie te blijven communiceren met de zaak. Om dat goed te kunnen doen en ook deze communicatie te managen is Unified Communications onontbeerlijk. Swyx heeft daar het antwoord op met de vast-mobiel convergentie. En dan hebben we het niet over een eenvoudige truc waarmee telefoonnummers onderdeel worden van de centrale tegen dure kosten en verplichtingen aan providers zoals sommige dit oplossen. Maar over een verregaande integratie door middel van app’s, webapp’s en applicaties voor diverse platforms.

vast mobiel convergentieDe vast mobiel convergentie van Swyx werkt gewoon over het GSM net. Na het installeren van een kleine toepassing kan u de status (Vrij / Bezet) gedeeld worden met de rest van de collega’s. Buitenlandse gesprekken worden automatisch via de vaste telefooncentrale naar de goedkoopste provider gerouteerd, en het is eenvoudig om bijvoorbeeld gebruik van servicenumers te blokkeren. Ook wordt functionaliteit als ‘in de wacht zetten’, ‘doorverbinden’, ‘conference gesprek starten’, ‘gespreksopname starten/stoppen’ met de toepassing eenvoudig bedienbaar.

En voor de echte manager die ook zijn beschikbaarheid in de vakantie wil managen ook de niet storen status is vanaf de mobiel in te stellen.

2 antwoorden
  1. Voicedata
    Voicedata zegt:

    Wanneer je over een SIP-telefonie oplossing beschikt zijn er apps als Bria die op de achtergrond van bijvoorbeeld je iPhone draaien. Hierdoor ben je bereikbaar onder je bedrijfsnummer en bel je gratis naar je bedrijf toe! Het enige wat je moet aanschaffen in het buitenland is een datapakket of iets dergelijks voor mobiel internet.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *