Swyx virtualiseren op VMWare en Hyperv

Vanaf 1 augustus 2011, lanceert Swyx SwyxWare 2011 voor server virtualisatie platformen. Uiteraard gelden er belangrijke spelregels waaraan een bedrijfskritische en real-time oplossing zoals Swyx aan moet voldoen. De praktijk wijst uit dat uitgebreide kennis van zowel de virtualisatie platformen VMWare en Hyperv als Swyx een pré is om deze interessante flexibele combinatie goed te laten werken.

VMWare en Windows Hyperv 2008r2Swyx ondersteunt de server virtualisatie producten VMware ESXi en / of Microsoft Hyper-V, andere niet. Bovendien kan een gevirtualiseerde versie van SwyxWare 2011 alleen worden gerealiseerd met MS Windows Server 2008 R2.

Neem voor uitgebreide specificaties en installatie ondersteuning contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.