Performance problemen?

Een juiste interpretatie van het probleem biedt vaak de oplossing.

Er bestaan vele tools om de performance van uw infrastructuur, uw storage oplossing, uw externe verbindingen, uw databases, etc. te meten en te monitoren. De tools worden veelal ingezet door een partij die zich puur focust op hun specialiteit. Over het algemeen vind men dan wel iets waar in geïnvesteerd dient te worden qua werk en/of hardware waarmee inderdaad een geringe performance verbetering wordt bewerkstelligd. Dat wil niet zeggen dat het daadwerkelijke knelpunt is weggenomen. Daar is helicopterview voor nodig; een ex­pert die de verzamelde gegevens combineert met de bevindingen van de klant zodat de juiste conclusies kunnen worden getrokken.

Kijk voor meer informatie op Monitoring of maak een afspraak, dan komen wij luisteren naar uw probleem zodat wij u de juiste experts kunnen bieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *