Vergeet uw oude telefoonsysteem. Hier is Swyx.

Met Swyx gaat alles gewoon makkelijker

De telefoons rinkelen, de fax piept en de e-mail inbox is vol. Het verkoop personeel heft hulpeloos de armen omdat ze gewoon niet alle inkomende gesprekken kunnen aannemen. Klanten beklagen zich dat u zo goed als niet te bereiken bent, en de telefoon centrale wil niets van Uw nieuwe Iphone weten… Klinkt dit enigszins bekend? Wij laten u zien hoe u zich met Swyx kunt concentreren op wat echt belangrijk is: Uw bedrijf.

Swyx is uw concurrentievoordeel.

Speciaal afgestemd op de behoeften van middelgrote ondernemingen, biedt SWYXware software gebaseerde IP communicatie die conventionele telefoon systemen ver vooruit is. Swyx biedt een uitgebreide communicatie-oplossing die uw traditionele telefoniesysteem er behoorlijk verouderd laat uitzien. Swyx maakt communicatie eenvoudig. Voor iedereen.

U profiteert optimaal van van de vereenvoudigde workflow en een soepele communicatie met uw klanten en partners. Dit bespaart tijd, geld en zenuwen. Overtuig uzelf: Swyx is een alleskunner en daarbij eenvoudig te configureren en kinderlijk eenvoudig te bedienen.

Swyx is compatibel met elke…

Natuurlijk is Swyx verkrijgbaar met een verscheidenheid aan telefoon apparatuur. Deze omvatten USB handsets, headsets, desktop telefoons, DECT, WLAN en mobiele telefoons zoals de iPhone & Co. Uw onderneming werkt met Microsoft Outlook of Lotus Notes? Geen probleem — Swyx integreert naadloos met beide groupware-programma’s. De integratie met beide Office klassiekers is kinderspel voor Swyx. Eén ding is zeker: U zult al snel afvragen hoe het vroeger zonder Swyx moest.

Wij bellen voor een 0,5 eurocent door heel Europa zonder opstartkosten.

Bellen voor 0,5 eurocent door heel Europa, Noord Amerika, Australië en China kan ook voor uw bedrijf. Al onze telefoongesprekken zelfs vanaf de mobiele telefoon profiteren hiervan. Ook u kunt profiteren van het “slim” bellen.

Nieuwsgierig naar Swyx en het slim bellen?

Voor meer informatie kunt u kijken op Voice over IP, Hosted VoIP, VoIP Incontrol en Swyx.

Wilt u gratis meer informatie over Swyx unified communications ontvangen, of interesse om aan een Swyx live demo deel te nemen? Wij maken daarvoor graag een afspraak.

Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar: WSteenbergen@adfocom.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.