Windows 8 CTP (Consumer Technical Preview). Hij is er!

Eergisteren was die beschikbaar, gisteren geinstalleerd en direct voor de hele Adfocom Technische dienst klaar laten zette. Zelf was ik al toe aan een herinstallatie en heb direct maar de hand op Windows 8 CTP gelegd.

Vreemd genoeg miste mijn 5 ½ jaar oude laptop het touch screen, desondanks wende het erg snel allemaal. De “touch” schil is gemakkelijk in te ruilen voor een desktop. De “Start” knop is even missen maar eerlijk, ik vraag me af hoe lang ik hem zou gaan missen.

Na de installatie van een verse Office liep ik tegen wat problemen aan. Mijn laptop is destijds gekozen uit de consumenten lijn. Wat ervaar je dan snel dat de meegeleverde Windows Vista en drivers ook direct het einde zijn. Los van het feit dat de Ati Radeon Mobility chipset niet (goed) word ondersteund werd ik ook al niet vrolijk van het feit dat de Cisco AnyConnect VPN het niet deed L

Binnenkort een artikel over de Mobility Modder waarmee je de videokaart wel op orde kan krijgen maar helaas, zelf kan ik niet zonder de degelijke AnyConnect VPN oplossing van Cisco en ben ik noodgedwongen direct teruggegaan naar Windows 7.

En nu ga ik nogmaals kijken bij Cisco of er al een update uit is voor de AnyConnect ;)

In de tussentijd adviseer ik u alvast een kijkje voor uzelf te nemen. De gratis downlaod is hier te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *