Taxitronic integreert Swyx telefonie en Tamis

Medio 2011 heeft Taxitronic (www.taxitronic.nl) een integratie gemaakt tussen telefonie en Tamis. Na veel testen en het onderzoeken van verschillende telefooncentrales is er gekozen voor de integratie met Swyx. Aangezien Swyx is gebaseerd op software heeft dit vele voordelen ten opzichte van conventionele telefooncentrales in beheer, gebruik en integratie.

Tamis is een softwareprogramma waar vele personenvervoerbedrijven op vertrouwen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Tamis levert u gefundeerde managementinformatie waardoor u, meer dan voorheen, in staat bent weloverwogen beslissingen te maken. Tamis is inzetbaar voor talloze bedrijven die actief zijn in het kleinschalige personenvervoer. Of u nu een groot of een klein bedrijf voert; Tamis is de oplossing voor uw bedrijf.

Moduel Tamis-Swyx integratie
De module Swyx ingtegratie biedt de volgende functionaliteiten:

  • Medewerkers kunnen de telefonie vanuit Tamis aansturen.
  • De basismodule ritplanning is voorzien van nummerherkenning. Dit heeft als resultaat dat de snelheid van de rit-aanname aanzienlijk verhoogd wordt.
  • Na het aannemen van een rit in de ritplanning via nummerherkenning, krijgt de gebruiker de mogelijkheid om een instapadres en uitstapadres te selecteren, welke gebaseerd is op basis van de top twintig meest voorkomende adressen van de debiteur.
  • De ritplanning maakt het mogelijk om op basis van de geselecteerde rit, geluidsopnames te beluisteren die aangemaakt zijn op het moment dat de rit werd aangenomen door de medewerker. Dit voorkomt veel discussies achteraf.
  • Remote acces via een VPN-verbinding geeft directe toegang tot dezelfde telefoonomgeving als op kantoor, zodat de externe of mobiele medewerker net zo gemakkelijk gesprekken kan voeren als op kantoor.

Voor meer informatie raadpleeg de nieuwsbrief van april 2012:
Taxitronic-Nieuwsbrief-Tamis[april]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *