Join our Cloud

Het nieuwe werken. Via een internet verbinding heeft u tijd-, plaats- en hardware- onafhankelijk toegang tot uw werkplek. Adfocom biedt compleet ingerichte desktops op basis van de meest moderne redundante technieken en besturingssystemen zoals Windows 2008 en SBS 2011. Wij creëren -in samenspraak met u- uw bedrijfsnetwerk in ons datacenter. Exchange 2010 mail functionaliteit, Office 2010 in iedere gewenste variant, SharePoint, bestandsdeling, extra servers voor uw bedrijfsapplicaties, een gehoste VoIP centrale, noem maar op. U betaalt naar gebruik per maand. Uiteraard bieden wij ook ondersteuning voor uw mobiele devices zoals tablets en smartphones.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en maken wij tijdens het gesprek een vrijblijvende prijsopgave.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *