Verkorte kiesnummers gebruiken met Swyx

Swyx biedt de mogelijkheid om verkorte kiesnummers te gebruiken. Voeg in een telefoonboek een entry toe waarbij op de plek van de naam het verkorte kiesnummer wordt voorafgegaan door ‘#’ b.v. : #123, de rest van de in te vullen gegevens spreken voor zich. Meestal zal men er voor kiezen om hier het openbaar telefoonboek voor te gebruiken zodat iedereen binnen de organisatie gebruik kan maken van deze verkorte kiesnummers. N.B. verkort kiezen met b.v. #123 werkt ook prima vanaf een telefoontoestel.

Verkort kiezen

Met dank aan Roel voor het vragen, ik dacht dit al eerder eens geblogd te hebben. Blijkbaar niet want ik kon het niet terugvinden en anders is dit een prima bruikbare reblog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *