NIEUWS: SwyxWare 2013 released

Vers van de pers verscheen vanochtend opeens de berichtgeving aan Swyx-partners dat SwyxWare 2013 released is: http://www.swyx.com/en/products-solutions/unified-communications-ip-telephony-system/product-history/swyxware-version-2013.html

Deze release is per ommegaande beschikbaar in de talen: Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

Deze versie is lange tijd in beta getest. Heeft vele nieuwe mogelijkheden. Per ommegaande wordt de eerste installatie van deze officiële release dan ook in een live omgeving geïnstalleerd op Windows 2012 server met SQL 2012 en Swyxware 2013.

Binnenkort volgt er meer wetenswaardig nieuws.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *