Bria 4 SIP-client voor Mac OS succesvol getest voor het Swyx Technology Programma (TPP)

Voor het Swyx Technology Programma (TPP) is de Bria 4 SIP-client voor Mac OS met success getest voor SwyxWare2015. December 2014 kreeg deze dan ook de status tested.

Nu de ontwikkeling van de Swyx applicatie voor Mac OS even wat langer duurt is dit natuurlijk een prachtige oplossing om de Mac gebruikers toch met Swyx te kunnen laten communiceren.

Het knowledgebase hierover met installatie instructies is hier terug te vinden: http://www.swyx.nl/produkte/support/wissensdatenbank/artikel-details/swyxknowledge/kb4652.html

2 antwoorden
 1. Jurgen
  Jurgen zegt:

  Hallo, ik kan de aangegeven link niet openen (vraag om inloggegevens van een server). Kan ik nu al swyx installeren op een macbook? Waar kan ik die software vandaan halen? Dank voor je hulp.

  Beantwoorden
 2. Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering
  Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering zegt:

  Hoi Jurgen,
  Op dit moment lijkt de Knowledgebase van Swyx even niet te functioneren. Probeer het later nog een keer dan werkt de link wel.
  Je kunt nu Swyx met een Bria SIP client geinstalleerd op een macbook gebruiken. Deze software kun je hier vinden: http://www.counterpath.com/bria/.
  Al langere tijd wordt er in de Swyx wandelgangen gesproken over en naar mijn bescheiden mening ook al ontwikkeld aan een Swyx Client voor Mac. Ik tel in weken in plaats van maanden, maar jammer genoeg vertellen ze mij op dat punt helaas ook niet alles.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *