Microsoft Azure AD en Identity as a Service

AzureADMagicQuadrant15juni2015

Het zal niet iedereen even veel zeggen, dus kort gezegd:  “Single Sign-on” heeft o.a. als doel de Cloud diensten transparant te maken voor haar gebruikers (vanaf de bestaande infrastructuur zonder vervelende authenticatie meldingen gebruik maken van de Cloud diensten). En niet alleen die van Microsoft maar voor iedere partner die hier gebruik van wil maken (en dat zijn er inmiddels VEEL). Denk hierbij ook aan namen als Dropbox, Webex, Box, en zoals vermeld nog velen meer maar dit zijn voor de doorsnee gebruiker herkenbare namen.

In een recente Microsoft mailing kwam het volgende blog artikel van technet voorbij: http://blogs.technet.com/b/ad/archive/2015/06/04/azure-ad-premium-a-visionary-in-gartner-idaas-magic-quadrant.aspx?CR_CC=200602493

En zoals ik altijd zeg, en hoopte dat dit ook nu weer ging gebeuren, als Microsoft al achter loopt heeft dit een reden. Er word gewerkt, een visie bepaald, uitgewerkt tot het klaar is en in de markt gezet op een manier dat het er staat, blijft en allerbelangrijkst word gedragen en een aanvulling is voor bedrijven.

Dat wij geloven in Cloud diensten is geen geheim we hier succesvol in zijn en reeds veel ervaring op hebben gedaan zijn we trots op. Helemaal leuk is dat we dit op Microsoft producten doen en ook hier Microsoft zich weer tot de top weet te scharen.

Interesse naar meer? Kijk gerust hier: http://azure.microsoft.com/en-us/services/active-directory/ maar nog beter, laat ons het u vertellen en overtuigen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *