Swyx2All inzicht in telefonie op basis van Microsoft PowerBI

Het is al zo standaard geworden en alle klanten zijn er vanaf dag 1 dat we Swyx2All Microsoft PowerBI introduceerde zo blij mee dat je bijna gaat vergeten te melden dat deze fantastische combinatie van oplossingen de meest gewilde en geïnstalleerde oplossing is. De flexibiliteit en het maatwerk dat je kunt leveren op verzoek van een klant lijken haast oneindig. Zomaar enkele voorbeelden vanuit onze standaard oplossing welke meegeleverd worden door ons bij Swyx installaties al dan niet hosted.

Wie krijgt nu de meeste gesprekken en waar worden die dan het meest naar toe doorverbonden? Naar welke gebieden bellen we zoal uit? Centraal dashboard met welke dat welke maand en welke personen hebben de piekmomenten? Hoe verhouden de gesprekken zich op het call center tussen de diverse agents? Zomaar een greep uit de vele 10 tallen dashboards die er zijn dan wel op aangepast kunnen worden aan de wens van de klant.

 Fervente Swyx gebruikers en beheerders kennen de ontwikkelingen van de diverse Swyx2All modules. Nieuw is dat deze vanaf heden gratis zijn. Hou de komende tijd dit blog in de gaten. Ik zal één voor één de basis varianten bespreken. Elke basis variant kent meerdere smaken. Ideeën voor nieuwe functionaliteit? Ze zijn van harte welkom! Kan je niet zo lang wachten? Ben je nieuwsgierig naar al onze Swyx2All modules? Neem dan contact op via: [email protected] of bel: +31172434321.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *