PowerBI training op locatie

Vanochtend op locatie bij een klant een PowerBI training gegeven. Daar is de laatste tijd erg veel vraag naar. Met collega Quyen en deze klant hebben we een leuke interactieve cursus gegeven. Ook dachten we na over een klantenportaal voor hun klanten en hoe deze er uit zou kunnen zien. Zo’n klantenportaal moet natuurlijk gevuld zijn met actuele data vanuit hun eigen systemen. Daarbij staan veiligheid en flexibiliteit voorop. Er onstaat zo onderscheidend een extra dienstverlening aan klanten. Voor de klant een geautomatiseerde service verlening wat anders handmatig gedaan wordt. Voor de klanten van de klant extra kwaliteit en informatie die altijd en overal benaderbaar is. Dat is een mooie win-win-win situatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.