Cloud computing: Ookwel bekend als 'Het nieuwe werken'.

Cloud services

Werken waar en wanneer u wilt

Al uw software en gegevens online opgeslagen en vanaf elke denkbare locatie vanaf elk apparaat toegankelijk. Dat is kort gezegd cloud computing. Vanzelfsprekend biedt ook Adfocom u de nodige cloud services. Er zijn verschillende vormen van cloud computing en een mix van oplossingen is ook uitstekend toepasbaar.

Neem contact op

De meest voorkomende technieken zijn:

Private cloud on premise, waarbij u lokaal over uw eigen server(s) beschikt.

Private cloud hosted, waarbij uw eigen server(s) worden ondergebracht in een datacenter.

Hosted cloud, waarbij u gebruik maakt van de server(s) van derden, al dan niet in een datacenter ondergebracht.

Public cloud, waarbij u gebruikt maakt van applicaties aangeboden vanuit de cloud van derden zoals Office 365 of Google Apps.

De Hosted cloud oplossing van Adfocom biedt alle mogelijkheden die u zich kunt wensen. U kunt met uw eigen hardware werken of met hardware van Adfocom, met compleet ingerichte virtuele werkplekken of met applicaties on-demand, met VoIP of een online back-up oplossing. Er is hoe dan ook een passende oplossing voor u. Microsoft Dynamics NAV is een ERP-pakket dat een geheel vormt met Office 365 en als cloud oplossing prachtige mogelijkheden biedt. Vraag ons gerust om meer informatie of kijk hier voor meer informatie over Dynamics NAV.

Zo makkelijk is cloud
Het enige wat u als gebruiker nodig heeft voor cloud computing is een apparaat (laptop, tablet, etc.) en een internetverbinding. Als u aan die voorwaarden voldoet, kunt u werken via de cloud. Mail, agenda’s, telefonie, office-programma’s: elk programma dat zich op uw server bevindt, kunt u gebruiken. Vanaf het strand, vanuit de trein, vanuit uw slaapkamer en natuurlijk op kantoor. Altijd, overal.

Veilig in de cloud
Werken in de cloud vraagt om hoogwaardige beveiliging. Vanzelfsprekend zorgen wij daarvoor. Uw bestanden en processen zijn veilig. Wij bieden onze services namelijk aan vanuit het streng beveiligde Adfocom datacenter, voorzien van state of the art hardware en de meest recente en up-to-date (beveiligings)software.

Wilt u ook gebruik maken van de voordelen van cloud computing? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Neem contact op

Tevreden klanten