Alle vertrouwde Office toepassingen vanuit de cloud

Office 365

Altijd en overal werken met Office

Word, Excel, Outlook, PowerPoint: met Microsoft Office 365 zijn de bekende Microsoft Office-programma’s zoals u ze al kent, altijd en overal, op elk apparaat, beschikbaar.

Office vanuit de cloud
Microsoft Office 365 is een abonnementsservice waarbij vertrouwde Microsoft Office toepassingen aangeboden worden vanuit de cloud. De recent op kantoor bewerkte Office documenten thuis op de tablet nog even nakijken of bewerken is geen probleem. Ook als u even geen internet heeft zorgen de standaard aanwezige synchronisatie mogelijkheden ervoor dat de meest recente versies lokaal aanwezig zijn op uw tablet, laptop of smartphone.

Neem contact op

Ideaal samenwerken
Maar Office 365 heeft meer in petto. Met een collega, klant of leverancier samen een Word of Excel document bewerken kan live. Alle wijzigingen worden direct bijgehouden en zijn direct zichtbaar. Ook kunnen documenten direct worden gedeeld vanuit de Office 365 omgeving waar deze staan opgeslagen. Samen beschikt u over één brondocument en dus altijd over de juiste versie. Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk.

Een vertrouwde gebruikersomgeving waarbij u op elk moment en vanuit vrijwel iedere locatie toegang heeft

Office toepassingen

Naast Word, Excel en Powerpoint biedt Office 365 ook de applicaties OneNote, Access, Publisher en SharePoint aan. SharePoint zetten wij al jaren naar tevredenheid in als document- en informatiemanagementsystemen bij zowel onze klanten als onszelf.

Cloud én lokaal
Moet dan gelijk alles in de cloud en hebben we dan niks meer lokaal aan data staan? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn ook scenario’s mogelijk waarbij u uw documenten gedeeltelijk in de cloud beheert en gedeeltelijk lokaal. Op die manier kunt u het beste van twee werelden combineren. Wij helpen u graag met het uitdenken van dergelijke scenario’s.

Kostenefficiënt
Office 365 is kostenefficiënt. U kunt voor een maand- of jaarabonnement kiezen. Wijzigingen in aantallen licenties zijn makkelijk door te voeren, zodat u onnodige kosten maakt voor niet-gebruikte licenties.

Ervaar ook de voordelen van Office 365 en maak een afspraak met een van onze specialisten. Uw werk wordt er nog leuker en efficiënter van.

Neem contact op

Tevreden klanten