NooitmeerdatakwijtmetAdfocomOnlineback up

Online back-up

Veilig én makkelijk

Verlies of diefstal van bedrijfsdata heeft directe nadelige consequenties voor uw bedrijfsvoering. Adfocom Back-up online is de ideale oplossing om al uw gegevens veilig te bewaren. Met Adfocom Back-up online zijn al uw gegevens veilig en altijd beschikbaar.

Bescherm uzelf tegen crashende hard- en software, diefstal, virussen en alle andere vormen van beschadiging

Elke dag safe
Als u gebruik maakt van Adfocom Back-up online wordt er iedere dag een automatische back-up gemaakt, die altijd direct beschikbaar is voor u. Hierbij maken wij gebruik van de snelste en meest efficiënte back-up software die er bestaat.

Om uw privacy te waarborgen en te voorkomen dat uw bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen versleutelt Adfocom uw gegevens voor verzending. Daardoor zijn ze niet leesbaar voor niet-geautoriseerde personen.

Zonder dat u het merkt
Elke back-up die wij maken van uw gegevens voldoet aan twee strenge voorwaarden: de gegevens worden op een remote locatie opgeslagen en er worden meerdere versies opgeslagen, zodat u terug kunt in de tijd bij het terughalen van de gegevens. Het back-up proces voeren wij uit met de meest moderne technieken op een meervoudig platform, in het beveiligde Adfocom datacenter. Het back-up proces draait volledig op de achtergrond. U merkt er niets van en heeft er zelf ook geen omkijken naar. Veilig én makkelijk dus.

Benieuwd geworden naar wat Back-up online voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Neem contact op

Delta techniek

Niet al uw gegevens wijzigen elke dag. Ons back-up systeem vindt binnen miljoenen bestanden razendsnel de nieuwe en gewijzigde bestanden. Opgeslagen bestandsdelen worden volledig automatisch transparant samengevoegd tot de bestandsversie die u nodig heeft. Deze unieke Delta techniek zorgt ervoor de benodigde bandbreedte tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Onlinebakc upindecloudvanAdfocom

De Delta techniek werkt ook bij het herstellen van gegevens. Voordat de gegevens worden opgehaald wordt er eerst gekeken of de gegevens niet geheel of gedeeltelijk op de originele locatie terug te vinden zijn. Deze methode werkt ideaal wanneer u bijvoorbeeld een database wilt terugbrengen naar een voorgaande versie. In plaats van het volledige bestand worden alleen de verschillen van de back-up server opgehaald. Dit kan een restore operatie van uren reduceren tot enkele minuten of zelfs seconden

Tevreden klanten