Adfocom Hosting is makkelijk, veilig en betrouwbaar

Adfocom hosting

Efficiënte ICT

Waarom zou u in huis halen wat een ander voor u heeft? Bespaar kosten, tijd, energie en mogelijke problemen en maak gebruik van Adfocom Hosting. Van antivirus software tot uw telefooncentrale, van e-mail tot anti-spamprogramma’s en servers: wij hosten het voor u. Op de manier die u van Adfocom gewend bent: veilig, betrouwbaar en met kennis van zaken. Via onze eigen innovatieve oplossingen of op basis van platforms als Office 365 en Google Apps for Work.

Neem contact op

De voordelen van Adfocom hosting

Concreet levert Adfocom hosting u de volgende voordelen op:

U bent af van onderhoudskosten aan de operationele systemen.

U heeft niet meer te maken met upgrade kosten van de software.

Nagenoeg alle hostingproducten zijn compatible met alle typen operating systemen.

U weet precies waar u aan toe bent qua kosten: voor een afgesproken bedrag krijgt u wat u nodig heeft, zonder er naar om te hoeven kijken.

Veiligheid voorop
Vanzelfsprekend staan ook bij Adfocom Hosting de veiligheid en stabiliteit van uw ICT bovenaan. Wij beschikken over hoogwaardige voorzieningen en hebben maatregelen getroffen die daaraan bijdragen: ruimte voor uw apparatuur in de moderne 19 Inch kasten welke staan opgesteld in het Adfocom datacenter met standaard fail-over internetverbindingen, backbone infrastructuur, een redundante stroom voorziening, koeling, brandbeveiliging en 24 uur toezicht.

Vormen van hosting
Er zijn verschillende vormen van hosting mogelijk, bijvoorbeeld:

Colocatie, vanaf 1u rackspace.

Volledig zelf in te richten server op basis van Linux of Windows.

Volledig zelf in te richten werkplek op basis van Windows Terminal of Citrix Server.

Tal van ondernemers laten de hosting aan Adfocom over. Wilt u net als hen kiezen voor veiligheid, stabiliteit en efficiëntie? Bel ons gerust voor een afspraak om te bespreken wat wij met hosting voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Tevreden klanten