ICT Advies van een expert

Consultancy

De kracht van kennis en ervaring

Welke software gaat u gebruiken? Hoe regelt u de overstap naar virtuele werkplekken? Hoe kunt u uw netwerk het beste inrichten? Hoe gaat u uw beveiliging organiseren? ICT stelt u voor tal van vragen. Onze business consultants helpen u aan de juiste antwoorden. Zij hebben kennis. Veel kennis. Van ICT, van de markt en van businessprocessen. Daarnaast hebben zij een schat ervaring.

Neem contact op

Breed inzetbare experts
De consultants van Adfocom zijn volledig op de hoogte van diverse systemen en kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn. Zij kunnen direct koppelingen maken met klantenwensen en klantenbehoeftes en ingezet worden voor het uitbrengen van adviezen, het opstellen van rapporten en het deelnemen in werk- en projectgroepen voor onder andere de standaardisatie van infrastructuren, het inrichten van servers en werkplekken, de pakketselectie en -integratie in bestaande omgevingen, het inrichten en onderhouden van netwerkomgevingen, migratietrajecten, website- en webshop ontwikkeling en het opzetten en beveiligen van communicatiestructuren.

Onze kennis en ervaring zijn net zo breed als de diversiteit van onze klanten. Oplossingsgericht toewerken naar functionele bedrijfs- oplossingen, dat is waar het om draait. Onze consultants zijn expert en hebben een no-nonsens mentaliteit.

Specialismen

Infrastructuur

Beveiliging

Microsoft Dynamics NAV

Voice over IP

Communicatie

Server- en werkplek inrichting

Besturingsprogrammatuur

Applicatiesoftware

Netwerk installatie/implementatie

Migratietrajecten

Op het gebied van ERP leveren wij voor een drietal markten standaard oplossingen: Sierteelt, Verhuur en Handel. Door de kennis die we hebben opgedaan bij de implementaties van de software in deze markten zijn we in staat om onze oplossingen efficiënt te laten aansluiten op de wensen van uw organisatie.

U bent gebaat bij automatisering die berekend is op veranderende bedrijfsdoelstellingen. Onze consultants helpen u graag dat te bereiken. Wilt u kennismaken met een van onze consultants? Neem gerust contact met hen op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Tevreden klanten