Systeem ennetwerkbeheerisdebasisvanuwbedrijf

Systeem- en netwerkbeheer

De basis van uw bedrijf

Automatisering is niet meer weg te denken uit uw bedrijf. Netwerken worden steeds complexer en de techniek ontwikkelt zich razendsnel. Een betrouwbaar netwerk en professioneel systeembeheer zijn daarom van cruciaal belang.

Abonnement op systeembeheer
Adfocom biedt systeembeheer op abonnementsbasis, waarbij u naar eigen behoefte een abonnement kunt afsluiten, zowel voor systeembeheer als voor preventief onderhoud van uw netwerk op reguliere basis. Zo zorgt u voor een betrouwbaar netwerk en efficiënt georganiseerd systeembeheer. U voorkomt de kans op downtime van de technische apparatuur, zonder onnodig te investeren in een eigen systeembeheerder.

Wij leiden uw systeembeheerder op
Wilt u toch uw eigen systeembeheerder inzetten? Onze professionals leiden uw (beginnende) systeembeheerder graag op. Binnen de tijdsduur van het afgesloten abonnement wordt uw systeembeheerder stapsgewijs opgeleid om uiteindelijk het beheer zelfstandig over te nemen. Op die manier heeft u de expertise zelf in huis, zonder de back-up van onze professionals te verliezen.

Systeembeheerder op vakantie?
Geen zorgen, Adfocom is Totally InControl!

Wilt u meer weten over de verschillende abonnementsvormen of een afspraak maken met ons? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Tevreden klanten