Verbeter uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Grip op uw processen

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een gebruiksvriendelijke en eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft. Ruim 180.000 bedrijven beheren succesvol hun complete bedrijfsprocessen met dit systeem. Adfocom is expert in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Efficiënt en breed toepasbaar
Dynamics 365 Business Central biedt toepassingen voor logistiek, verkoop, inkoop, productie, boekhouding en (financiële) rapportages. Microsoft biedt met Dynamics meer dan alleen een ERP oplossing. Doordat Dynamics 365 Business Central o.a. één geheel vormt met MS Office (Office 365) ontstaat een complete en geïntegreerde business software oplossing, die gebruikers efficiënt laat werken met voor hen bekende software en bijdraagt aan het maximaliseren van uw resultaat.

Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgt voor

Verbetering van productiviteit

Beheersing van kosten

Verhoging van klantgericht werken

Verbetering van de interne communicatie

Heldere visuele weergaven, tabellen en rapporten

Transparantie en efficiëntie in uw bedrijfsprocessen

Dynamics 365 Business Central on premise
Al jaren investeren bedrijven in efficiënte softwareoplossingen en betalen ze voor het aantal gebruikers dat met de software werkt. Vervolgens betalen ze voor onderhoud over de aanschafwaarde van de software. Een verstandige keuze, want zo behouden zij recht op de laatste versies van van de software. En waar de software staat maakt niet uit: op een server in huis of in een datacenter. Die keuzevrijheid behoudt een organisatie altijd.

of huren
Er is ook een andere mogelijkheid: huren. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker wordt betaald voor de huur van de software en het aantal gebruikers. Daarnaast bestaat de vrijheid om de software “in huis” te installeren of bij Adfocom in het datacenter. In het laatste geval wordt de zorg over het beheer van uw ERP omgeving weggenomen. Huren heeft nog een ander groot voordeel, alleen het maandelijks gebruik wordt namelijk in rekening gebracht. Dus wanneer minder gebruikers met het systeem werken, zijn de kosten ook lager.

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV voor uw bedrijf? Laten we een afspraak maken.

Neem contact op

Tevreden klanten