Consultant Dynamics Nav / Dynamics 365 Business Central

Wat ga je doen

Als consultant begeleid je klanten bij de migratie, de implementatie en het gebruik van de door ons geleverde systemen. Verder ben je actief met de voorbereiding en uitvoering van verzoeken tot aanpassingen die via diverse kanalen binnenkomen. Dit kan zijn via een ticketing systeem of tijdens de reguliere bezoeken bij de klant op locatie.
Je zet verzoeken van klanten voor een bepaalde functionaliteit om naar een getest resultaat waar zowel jij als de klant trots op zijn. Om dat te realiseren schakel je in een klein team één op één met de klant, de ontwikkelaar en je collega consultants.

Wat zoeken wij

Een gemotiveerde consultant die minimaal op HBO-niveau denkt en werkt en graag meedenkt met de klant. Een aantal jaar relevante werkervaring is een pré, maar geen keiharde eis.
De vertaalslag van bedrijfsprocessen naar softwareoplossingen gaat je gemakkelijk af.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Je bent een teamspeler en past goed in ons team van gedreven programmeurs en consultants met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is.
We bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels coaching, opleiding en training. Maar ook ruimte in de vorm van tijd. Tijd om “je eigen ding” te doen. Datgene waarvan jij denkt dat het toegevoegde waarde heeft of kan hebben, maar nog niet ingezet is. Verras ons!
Vanzelfsprekend horen daar een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central, aangevuld met Webapplicaties, zoals een Internetbestelsysteem, Webportalen of bijvoorbeeld een op barcode gebaseerde Scanapplicatie. Wat er ook wordt gevraagd, ons hechte team van specialisten kan het maken!
Wij hebben ons met MS Dynamics Business Central Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Planten expediteurs. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Microsoft Dynamics Business Central centraal staat.

Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Software B.V.
t.a.v. mw. K. Schalkwijk, via e-mail kschalkwijk@adfocom.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.