Wij willen ons team van ontwikkelaars uitbreiden en zijn hiervoor op zoek naar ambitieuze en enthousiaste

Microsoft .Net ontwikkelaars


Wat ga je doen


In het team van Ontwikkelaars en Functionele Consultants ben je verantwoordelijk voor de technische correcte realisatie van de door de klant gewenste aanpassingen. Je bent ook in staat om het team te adviseren op basis van jouw technische kennis. Je ontwikkelt, test, documenteert en levert het eindresultaat op. Klanten weten je bij vragen ook direct (telefonisch) te vinden. Veelal ben je op ons kantoor werkzaam. Als vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen in je vakgebied, en denk je graag mee over nieuwe toepassingen en kansen voor onze klanten.


Wat bieden wij


Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. Wij brengen enthousiaste, ondernemende mensen samen en bieden de ruimte om ambities waar te maken. Je krijgt de vrijheid om je carrière een extra impuls te geven door je kennis te combineren met die van experts op gebied van onder meer Dynamics NAV, CRM en diverse in eigen beheer ontwikkelde applicaties.

Binnen Adfocom krijgt iedereen de kans zichzelf te ontplooien, middels bijv. opleidingen/trainingen. Ook worden de beste tools en hardware beschikbaar gesteld, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.
Vanzelfsprekend horen een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden er standaard bij.


Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur een exacte/ ICT achtergrond
 • Enige relevante werkervaring als ontwikkelaar in NAV of .NET en de motivatie om jezelf op beide gebieden verder te gaan ontwikkelen
 • Je hebt ervaring met actuele ontwikkelmethodieken, te weten:
  – ASP.NET / C#
  – MS SQL server
  – Webservices
  – Systeem integraties
 • Je bezit kennis van of bent bereid om jezelf te ontwikkelen in HTML, CSS, Coldfusion en JavaScript.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics Nav, aangevuld met Webapplicaties, zoals een Internetbestelsysteem, Webportalen of bijvoorbeeld een op barcode gebaseerde Scanapplicatie. Wat er ook wordt gevraagd, ons hechte team van specialisten kan het maken!
Wij hebben ons met MS Dynamics Nav Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Planten expediteurs. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Microsoft Dynamics NAV centraal staat.


Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature? Kijk voor meer informatie op onze website www.adfocom.nl of
stuur je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Software B.V.
t.a.v. mw. K. Schalkwijk, via e-mail kschalkwijk@adfocom.nl


Acquisitie naar aanleiding van de vacature is niet gewenst.