Adfocom: Swyx Golden Partner

Swyx

Alle bedrijfscommunicatie op één platform

Alle vormen van bedrijfscommunicatie op één platform. Dat is in het kort Swyx. Van vaste en mobiele telefoon tot fax, expresbericht en e-mail: Swyx brengt al deze bekende vormen van contact opnemen samen in een allesomvattende gebruikersinterface.  De mogelijkheden en voordelen zijn ongekend. Van videocommunicatie en voicemailboodschappen als bijlage bij e-mail tot interactieve antwoordsystemen en faxdiensten.

Neem contact op

Dit alles is mogelijk doordat Swyx een volledig software gebaseerde oplossing is. Kenmerkend voor Swyx is dan ook de meegeleverde ontwikkel omgeving (inclusief voorbeelden). Hiermee kunnen pasklare oplossingen worden ontwikkeld bovenop het brede portofolio welke Swyx standaard omvat. De keuze voor Swyx is niet alleen voor de oplossingen die het zelf al biedt. Het is ook de keuze om direct gebruikt te kunnen maken van bestaande 3rd party oplossingen, zoals de Swy2All oplossingen van Adfocom. Gaat de wens verder dan wat standaard beschikbaar is bij Swyx of bij derden? Dan is de logische vervolg stap een op maat gemaakte oplossing.

Swyx in het kort

Swyx is de Europese marktleider voor server based Voice over IP-oplossingen, actief in het MKB, de Enterprise en Service Provider markt. Swyx biedt met SwyxWare een op software gebaseerd IP-telefoonsysteem, dat wordt uitgevoerd op een Microsoft Windows Server-platform.

Met Swyx beschikt u over een zeer functionele oplossing voor IP-telefonie voor uw bedrijf. Swyx biedt de meest complete en geavanceerde Unified Communication Server in de markt. De gebruikersvriendelijkheid is ultiem. Daarnaast is het uitermate geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen en/of thuiswerkers.

Integreerbaar met talloze andere applicaties via Swyx2All

Integratie met mobiele telefonie

Uitbreidbaar naar meerdere locaties

Eindeloos uitbreidbaar met functionaliteiten

Elke gebruiker zijn persoonlijke configuratie (voicemail, welkomstboodschappen, voicemail per mail, etc.)

Handige en overzichtelijke gebruikersinterface

Integreerbaar met o.a. Microsoft Outlook

Aanwezigheidsinformatie/presence

Video-telefonie en webvergaderen

Interactieve antwoordsystemen

Expresberichten

Uitstekende geluidskwaliteit

Adfocom is Gold Partner van Swyx

Adfocom is Specialist in Swyx

Adfocom is al sinds 2003 partner van Swyx en zijn in die gegroeid tot Goldpartner van Swyx.

Als grootste en meest actieve Goldpartner van Swyx beschikt Adfocom over gecertificeerde technische specialisten en adviseurs.

De laatste jaren hebben we menig award in ontvangst mogen nemen zoals die van “Best Reseller, TOP Cloud partner, en TOP Partner”.

Dat mag u beschouwen als een bewijs van de hoge kwaliteit van zowel onszelf en van Swyx door de jaren heen. Met minder nemen wij nu eenmaal geen genoegen, ook de komende jaren niet.

Swyx servicedesk en demo
Wij hebben een hoog gekwalificeerde servicedesk met indien gewenst een 24/7 service. Tevens beschikken wij over een uitgebreide Swyx demo opstelling. Uiteraard bent u van harte welkom om die te komen bekijken. We laten graag de vele mogelijkheden zien.
Swyx testen?

Wilt u ook de voordelen ervaren van Swyx? Onze specialisten informeren u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van het laatste Swyx nieuws?
Volg onze blog op Swyxoholic.nl.

Tevreden klanten