Neem contact opOnline back-up

Online back-up – Veilig en makkelijk

Adfocom Back-up online is de ideale oplossing om al uw gegevens veilig te bewaren. Verlies of diefstal van bedrijfsdata heeft directe nadelige consequenties voor uw bedrijfsvoering. Met Adfocom Back-up online zijn al uw gegevens veilig en altijd beschikbaar.

Bescherm uzelf tegen crashende hard- en software, diefstal, virussen en alle andere vormen van beschadiging

Delta techniek

Niet al uw gegevens wijzigen elke dag. Ons back-up systeem vindt binnen miljoenen bestanden razendsnel de nieuwe en gewijzigde bestanden. Opgeslagen bestandsdelen worden volledig automatisch transparant samengevoegd tot de bestandsversie die u nodig heeft. Deze unieke Delta techniek zorgt ervoor de benodigde bandbreedte tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De Delta techniek werkt ook bij het herstellen van gegevens. Voordat de gegevens worden opgehaald wordt er eerst gekeken of de gegevens niet geheel of gedeeltelijk op de originele locatie terug te vinden zijn. Deze methode werkt ideaal wanneer u bijvoorbeeld een database wilt terugbrengen naar een voorgaande versie. In plaats van het volledige bestand worden alleen de verschillen van de back-up server opgehaald. Dit kan een restore operatie van uren reduceren tot enkele minuten of zelfs seconden

Elke dag safe

Als u gebruik maakt van Adfocom Back-up online wordt er iedere dag een automatische back-up gemaakt, die altijd direct beschikbaar is voor u. Hierbij maken wij gebruik van de snelste en meest efficiënte back-up software die er bestaat.

Veilig in de cloud

Werken in de cloud vraagt om hoogwaardige beveiliging. Vanzelfsprekend zorgen wij daarvoor. Uw bestanden en processen zijn veilig. Wij bieden onze services namelijk aan vanuit het streng beveiligde Adfocom datacenter, voorzien van state of the art hardware en de meest recente en up-to-date (beveiligings)software.

Zonder dat u het merkt

Elke back-up die wij maken van uw gegevens voldoet aan twee strenge voorwaarden: de gegevens worden op een remote locatie opgeslagen en er worden meerdere versies opgeslagen, zodat u terug kunt in de tijd bij het terughalen van de gegevens. Het back-up proces voeren wij uit met de meest moderne technieken op een meervoudig platform, in het beveiligde Adfocom datacenter. Het back-up proces draait volledig op de achtergrond. U merkt er niets van en heeft er zelf ook geen omkijken naar. Veilig én makkelijk dus.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266