DetacheringNeem contact op

Detachering – De juiste persoon op de juiste plek

Soms ontbreekt het u aan de kennis of capaciteit om een ICT-project goed uit te kunnen voeren. Of u mist een professional om uw ICT-afdeling op te zetten of aan te sturen. Het kan ook zijn dat u voor een software-implementatie tijdelijk een specialist nodig hebt. Wij detacheren de juiste man of vrouw op de juiste plek. Zo lang en zo vaak als u dat nodig heeft. Met detachering van Adfocom bent u verzekerd van een expert die binnen uw team past.

De voordelen van Adfocom detachering

Aantrekkelijke tarieven.

Beduidend lagere kosten dan bij ad hoc inhuren van onze mensen.

U haalt veel technische know-how en expertise in huis.

U blijft flexibel en kunt naar behoefte meer of minder uren inzetten.

Last but not least: u bent altijd verzekerd van de expertise en remote-ondersteuning van de totale Adfocom organisatie.

Systeembeheerder op vakantie?
Geen zorgen, Adfocom is
Totally InControl!

Detachering is maatwerk. Wij kijken als professionals scherp naar uw behoefte. Heeft u specifieke expertise nodig of juist assistentie op algemeen helpdeskniveau? Vraagt uw organisatie om een tijdelijke professional met managementcapaciteiten of meer om een uitvoerend specialist? Alles is mogelijk wat ons betreft. Wie er ook komt van Adfocom, we brengen kennis en ervaring mee.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266