Neem contact opLaat uw systemen met elkaar communicerenCRM integratie

Integreer uw data met uw telefooncentrale

Op onze mobiele telefoon zijn we het allang gewend. Als de telefoon overgaat, dan weten we wie er belt. In een bedrijfssituatie is alleen de naam van de klant niet genoeg. Vaak belt de klant met een vraag en moeten we zijn gegevens erbij zoeken. Met onze integratie software verschijnt direct de juiste klantkaart uit uw CRM of ERP systeem op uw scherm en heeft u, op de voor u bekende manier, toegang tot de juiste informatie om de klant snel en adequaat te woord te staan.

Onze Swyx VoIP telefooncentrale koppelt met vrijwel alle CRM en ERP systemen. Er is er nog niet één waarbij het niet gelukt is.

Neem contact op

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266

  Adfocom onderhoudt en configureert de telefonie omgeving; daar heeft u dus geen omkijken naar;

  Uw telefoontoestellen of meegeleverde soft phone melden zichzelf aan via de bestaande internet verbinding;

  Waar u zich ook bevind. Iedereen meld zich transparant aan op de centrale omgeving. Zo is iedereen voorzien van dezelfde faciliteiten.

  Geen onderhoudskosten

  De uitbreidings mogelijkheden zijn onbeperkt;

  Het tarief is een vast laag bedrag per gebruiker van het systeem per maand;

  onderlinge gesprekken zijn gratis, ook voor medewerkers op verschillende vestigingen en locaties in binnen- en buitenland. Dat geldt ook voor de medewerkers die thuis werken.

  Gesprekken vinden plaats tegen het scherpste tarief van Nederland!

  Tevreden klanten die u voorgingen: